Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Topraksız Tarım Projemiz

10.02.2024 108

Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında.. Danışman Fen Bilimleri öğretmeni Esengül Eryılmaz ve 5.sınıf öğrencilerimiz Ecrin Eylül Karagöz, Amine Eslina Şahin ve 7.sınıf öğrencimiz Fatma Betül Sezer  topraksız tarım ile  kendi yetiştirdikleri marulları bugün hasat ederek okulda dağıttılar. Ekibimize yarışma sürecinde başarılar dileriz. Bu çalışmada bizden desteklerini esirgemeyen, projemizin yaygınlaşmasına katkıda bulunan Darıca Kaymakamlığı çalışanlarına ve Sayın kaymakamımız Yüksel KARA 'ya teşekkürlerimizi borç biliriz .

10-02-2024